A Pin Up Girl

8 02 2013

Photo: Anka Bulovec
Model: Sara

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi13 odzivov v “A Pin Up Girl”

8 02 2013
Matej (22:25) :

Kot fetišist na ženske pazduhce, lahko rečem, da ima Sara ene najlepših pazduh kar sem jih videl v lajfu. Prosim sporoči ji to, če utegneš. Drugače pa noro dobro paše tudi cigaret, saj jo dela seksi in odločno. Boginja je na teh slikah. Morda bi pod pazduhami za provokacijo pasalo malo dlakic, recimo teden dni nebrito, le toliko, da se razburka kliše polikanosti. Kaj meniš?

8 02 2013
Anka Bulovec (22:47) :

Huh, zadne čase opažam, da vas fetišistov na ženske pazduhe sploh ni malo. Interesantno. Mi je pa absolutno jasno zakaj pazduhe, da ne bo pomote. So erogena cona. Je pa zanimivo, ker moški imajo večinoma fetiš na lase, noge, zadnjice, gležnje, stopala, usnje, jeans … oz. kolikor smo si različni ljudje, toliko je tudi različnih fetišev. ;)

8 02 2013
Matej (23:03) :

Tudi sam sem bil usekan na ženska stopala. Mislim hej, je kaj lepšega in bolj erotičnega od tega? Zame ni bilo. Vse do trenutka, ko sem spoznal svojo sedanjo ženo, ki me je vpeljala v eroticizem pazduh. Morda se sliši precej čudno in blesavo, toda kot si rekla, ženske pazduhe so erogena cona, ena najmočnejših kar jih je. Finta je le v tem, da se ene ženske tega zavedajo, druge pa ne. In še enkrat pohvale Sari za popolne pazduhce.

8 02 2013
Anka Bulovec (23:45) :

V bistvu niti malo ni čudno in blesavo, ampak je blesavo, da smo ljudje skozi zgodovino človeštva sami ustvarili neke tabuje. Dejstvo je, da človek v sebi še vedno skriva nek prvinski nagon s katerim je telesni vonj zelo povezan. Nekje sem pred leti celo zasledila neko znanstveno raziskavo, kjer je bilo dokazano, da je v današnem času ogromno razvez oziroma imamo velike probleme najti idealnega partnerja tudi zaradi tega, ker se v moderni dobi ogromno parfumiramo, torej zakrivamo lastni telesni vonj. Celo trdijo, da je tisti moški/ženska, ki ti diši njegov pot, katerega telesni vonj te vzburja, idealen partner v genskem in tudi celo mentalnem smislu. ;)

9 02 2013
NoMercy (08:24) :

huh … ja, ko bi se dalo slikce še vonjati :P :D

9 02 2013
Matej (15:46) :

Res je, Anka, ni ga večjega afrodizijaka kot pot ženske, ki jo ljubiš. In pazduhe so esenca tega afrodizijaka. Ženska ti mora dišati, če ti ne, nimaš kaj delati z njo. Najbolj seksi pot pa je seveda pot med seksom in po njem, ko cela soba diši po strasti. Nikoli nisem razumel parov, ki po seksu tečejo pod tuš. Ni ga lepšega kot ležati tesno objet in prepoten od orgazma z ljubljeno osebo.

No poglej kakšno debato je povzročila Sara samo s tem, ko je na fotki dvignila roke in pokazala svoje seksi pazduhe :)

Drugače pa je ženska z najlepšimi pazduhami zame Adriana Lima:
http://img810.imageshack.us/img810/1491/adrianalima02.jpg
Tu pa še sara nima šans :)

9 02 2013
Matej (15:50) :

Pa še en primer prvinsko erotičnih pazduh, Naomi Campbell, niso lepe, so pa fukiš, če veš kaj mislim.
http://celebslam.celebuzz.com//bfm_gallery/2012/08/Naomi%20Campbell%20Balding/gallery_main/gallery_main-naomi-campbell-balding-05.jpg

9 02 2013
Anka Bulovec (17:18) :

Ja, vidim, da si sam sebi odprl zanimivo debato, hahaha :)
Mi je pa debata zanimiva predvsem iz psihološkega vidika … predvsem je pa bistvo vsega, da je človek ”firbčna žival” in ”živi” dokler lahko raziskuje.
Domišliji je potrebo pustiti prosto pot in se vsaj v privatnem življenu osvobodit klišejev, tabujev, in nekih družbenih norm, ki jih narekuje okolica zgolj zaradi nekega strahu po izgubi nadvlade …šele takrat si resnično svoboden.

9 02 2013
Matej (17:25) :

Točno tako kot si rekla. Tudi jaz sem bil do pazduh zadržan, ker se mi je zdelo čudno, da me kaj takega vzburja in privlači, pa tudi ženskam, s katerimi sem bim intimen, nisem znal pravilno to predstaviti, saj bi me imele za frika, ha, he, toda potem je prišla moja sedanja žena, ki je bila tudi sama usekana na te fore in mi je odprla nek povsem nov pogled na erotiko pazduh, kot sem že povedal. Kaj vse počneva na tem področju, raje ne povem, da ti ne cenzururajo bloga, ha, ha, je pa finta, da se ne drživa nazaj in res uživava v tem fetišu.

9 02 2013
Anka Bulovec (17:40) :

Mislim, da se vsem dogaja podobno, da smo najprej, ko šele začnemo spoznavati spolnost, zadržani, nam je nerodno, tudi še ne vemo praktično, kaj nam je pravzaprav všeč. Potem pa z leti ta zadržanosot izgine, ni nam več nerodno povedati svoje želje partnerju, partnerici … in potem se kar na enkrat odpre popolnoma nov svet. Slika se obrne. Pomoje (predvidevam – nisem še v teh letih) je ravno zaradi tega spolnost najboljša šele po štiridesetem. Šele po tridesetem se začneš praktično osvobajat kompleksov, ko dojameš, da se bistvo erotike skriva v glavi.

10 02 2013
Matej (23:48) :

Se mi zdi, da ta starostna meja velja predvsem za ženske, ki se takrat končno osvobodijo vseh zabujev in se zavejo vse svojih erogenih con ter fetišev. Seveda ob pravem moškem. Je pa še ena teorija in sicer, da samo ženska ženski lahko pokaže zares spontano seksualno izkušnjo.

11 02 2013
Anka Bulovec (14:22) :

Haha, a veš kako jaz pravim:
”kokr kermu paše” :)

20 01 2015
sporazumna ločitev (18:40) :

Lušna!

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !