Vse naj, naj,…

24 12 2007

….pa naj bo že enkrat sneg!

Ah, ja….

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi45 odzivov v “Vse naj, naj,…”

24 12 2007
teoo teoo (17:13) :

Sam res:)

Sicer pa sta bila dobrodošla že današnja 2 centimetra… kljub jutranjemu 10 minutnemu drsanju zaledenelih šip.
Lepe praznike tudi tebi!
Matej

24 12 2007
anka (17:34) :

teoo: meni ni problem tudi kidat, samo da je sneg, sploh za Božič in Novo leto.
Za mene ni Božiča, če ni snega, pa naj se Kristus še tako v grobu obrača.
Kristus oprost…

24 12 2007
pikicavelika pikicavelika (18:11) :

Ha ha. Pri nas u Podgurju pa je. Pada pada pa še enkrat pada. Podlaga je ostala še od prejšnega tedna. Ji dež ni mogel do živega. :mrgreen:

24 12 2007
missbee1206 missbee1206 (18:19) :

jp, v nm pada, vse je belo :) pikica, se gremo kepat?
Sam upam, da se ne bom kje zvečer ponesreči drajsala, k ledu je pa tud preveč :)

24 12 2007
pikicavelika pikicavelika (18:22) :

@missbee1206: Jaaaaaaaaaaaa. Pa sneženga moža še enga naridt. Kaj ti se še nisi dons nadrajsala? :mrgreen:

24 12 2007
missbee1206 missbee1206 (18:27) :

:mrgreen: ja, itak snežaka, pa še poslikat pol, da se mal pohvalmo :)

Danes še ne :) Glede na moje stanje (čez par ur), upam da mi ne bo kje spodrsnilo ;)

Hm, tole si lahko nekdo drugač interpretira :mrgreen:

24 12 2007
anka (18:27) :

Pri nas na Bledu je pa samo mraz pa ena brezvezna megla. Jest bi se tud kepala, pa z gumo dričala. Šmrk. Grem pogledat v skrinjo, ki je nisem spucala že ene dve leti, za kakšno kepo pa bo.

24 12 2007
anka (18:29) :

Paziiiiiiii kepa!

24 12 2007
pokahontas (19:07) :

a sem lahko partypooper? :mrgreen:

komaj čakam na fotke s poletno vsebino :twisted: ;)

24 12 2007
anka (19:24) :

Pokahontas: Prvo moraš dobiti še svojo. Kar obesi ta rdeč štumf še na računalnik. Pr men se že nekaj svet…

24 12 2007
pokahontas (19:47) :

:) o me like presents …

da ne izpadem škrta in nehvaležna :mrgreen: ti tudi jaz pošiljam darilce …a pozor!!!! odpri ga le v primeru, da jutri Bohinj ne bo preoblečen v belo ;)

http://www.kerismith.com/WishJarTales/instant-snow.jpg

24 12 2007
pokahontas (19:48) :

ma kai Bohinj, Bled budalo luda :lol:

ne me tepst :oops:

24 12 2007
anka anka (20:04) :

Nič še nisem odpirala, hvala. Škrta? Moji modeli že niso škrti! To pa ne!

Bohinj: ko bom velika, bom imela hišico tik ob bohinjskem jezeru. Spodaj zidana, zgoraj lesena. Uf, lepe sanje. Velika sem že, greva od začetka:
ko bom imela 500.000 eurov, bom imela hišico tik ob bohinjskem jezeru.

Preklet triglavski zakon! Kar je pozidan je pozidan, zato moraš pa čakat al: da se kdo naveliča ali pa da nekdo….(ne bom nadaljevala, res ni lepo, sem se že brcnila v rit).

24 12 2007
pokahontas (20:13) :

uf mi je odleglo, sem se zbala da si kej lokal patriota ;) …daj, če ti ne bo odveč mi prišparaj en košček zemlje :mrgreen: obljubim, da bom zgledna soseda in ti bom na voljo, če bo zmanjkalo sladkorja ali jajc :D

24 12 2007
teoo (20:50) :

Anka a je fajn za novo leto na Bledu? Mi pridemo za 4 dni v hostel tam nekje na sredi Bleda:) Can’t wait:P

24 12 2007
anka (20:54) :

Za košček zemlje se je treba grebsti z Irci pa Angleži, in ko ga dobim, ga zveseljem nekaj odstopim takšni sosedi.
Najboljš, da kar začneva špilat loto, da ne bo zmanjkalo denarja za sladkor in jajca. Raje bi videla, da se odpre kakšen dober vinček, na žaru speče sočna postrv, ki je postrežena s tržaško polivko in pečenim kifeljčarjem. Za posladek tiramisujček (moj recept) in obiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilo časa za klepet o ničemer.
Ha, ha, o ničemer zato, ker nama ne bo treba nič delat, pa se ne bo nič dogajalo. No, zanimiva tema se vedno najde, če že ne drugega, bova pa sosednjo Micko opravljale. To se za Bohinj baje spodobi, pravijo ansambel Storžič – V Bohinj ma dž ta mvade -pa tko naprej. Ko se mi bo dalo, bom naredila kakšno fotko, ti pa, kakor ti paše, po mili volji, zaradi mene tudi če se postaviš na glavo. Me nič ne moti.

24 12 2007
pokahontas (21:10) :

al znaš ti lušte delat ;)

se pravi se moram na kakega Angleža spravit :mrgreen: je lažje izvedljivo, kot zadeti na lotu :D

24 12 2007
anka (21:30) :

Hostel na sredi Bleda? Pa ja ne Bledec? Bova soseda s copati na nogah za 4 dni al kaj? Aja, jest grem tako ali tako na Pokljuko v toplo kočo, stran od gužve v prijetno zaključeno družbo (to je naboljša varianta na svetu za mene, kar se kakršnega koli praznovanja tiče).
Če se hočeš nagledati res dobrega ognjemeta, ti (resno mislim) letošnje leto priporočam Jesenice (10 km SZ od Bleda). Sam župan mi je reku, da bo baje letos hujši, kot ga imajo v Kranju in v Kranju je res res fenomenalen – na nebu se rišejo še srčki pa kaj jaz vem še vse. Če bo župan držal obljubo, pol bo noro.
Bled novo leto je tko:
so stojnice kjer prodajajo cel kup ‘šare’, potem oder kjer ti vsako leto svirajo svašta. Recimo od Rebeke Dremelj, enih ansamblov pa bla, bla, bla (če ti je to všeč, pol je O.K.),
na stojnicah se pije pivo, pečejo čevapčiči in vse kar paše zraven (to je dobr) ognemet ene 15 do 25 minut (15 minut: je zelo intenziven ognjemet, 25 minut: malo manj intenziven – isto materiala za malo dalj časa – šparamo). Ognjemet bi po mojem mnenju lahko bi bil veliko boljši, saj se za Bled tako spodobi – imamo novega župana (moram pohvalit, da je naš Fajfar super župan, je šlo veliko stvari na bolje – ne nisem politično aktivna, me ne zanima) zato se pustimo presenetiti. Je nekaj fletnih lokalčkov z normalin folkom (priporočam Art cafee, Back (pod tvojim hostlom, če je Bledec),lokal Devil, Apropo in Rock caffe al kaj je že, ostalega se pa raje izogibaj, če jo nočeš po buč fasat ali še kaj drugega.
Zadnji stavek ni šala ampak prijateljski nasvet! Resno mislim. No to je bil realen odgovor, drugače pa: Ej super je, noro dobr, se imamo super fajn!

V glavnem, če je družba dobra, pol sploh ni pomembno kje si da se imaš dobr (edino tisti stavek, ki ga resno mislim upoštevaj, če boste že na Bledu).

24 12 2007
anka (21:38) :

pokahontas: Če so ti Angleži in Irci všeč, potem ne boš imela problema. Takoj primejo za vabo. Meni osebno niso, bi moral bit res oh in sploh karakter, da bi me prepričal, ker vizuelno, hju, kaj pa vem. Za fotkat so pa O.K. tko kot pa vsi.

Resno: imam 1, 2, 3 sosede. Dvojne Irce, in ene Angleže (a si že kje slišala, da so angleži pa irci sosedje – pri nas je to možno in si sposojajo sladkor ter jajca). Se z vsemi zelo dobro razumemo, tako da nimam nič proti. Dobri sosedje, sploh takrat, ko rabim mir, ga imam, to je najboljše. Takšnih sosedov je malo.

24 12 2007
teoo (21:47) :

uu si se razpisala:)

ej, pojma nimam kateri hostel je. Organizacija ni v mojih rokah in so mi samo povedali da gremo, ukazali klk keša morem dat in kdaj moram bit pripravljen:) (tako se mi še najbolj dopade). Nas je pa v klapi tam nekje od 10-15 in um… v bistvu niti ne vem koliko nas gre:D Za vsako novo leto zalutamo nekam za več dni. Verjamem, da bo na bledu super:) Priznam pa, da se Pokljuka še lepše sliši. Sploh če zapade pol metra novega snega:)
Ej res hvala za informacije, ful je fajn zvedeti s prve roke.

24 12 2007
teoo (21:48) :

aja.. jesenice.. huh.. smo bolj pristaši nevožnje za praznike, tako da se bomo kr notri na toplem držali in ven le za kako urco skočili nazdravit.

24 12 2007
pokahontas (22:01) :

izgled gor al dol, važn da pridemo do placa :lol: se bom žrtvovala :mrgreen:

sam teli Angleži so res sumljivi kar zadeva nakupov nepremičnin …tudi Dalmacijo so čisto okupirali …

fino, da se štekajo …je pa odvisno iz katerega dela Irske so tile Irci (S ali J)…no ja, lahko da so pač toliko civilizirani eni in drugi in se ne pustijo prepustiti kolesju sovraštva in jim je čisto vseeno kaj so eni in kaj drugi …in tak je tudi prav …želim jim čim več izposojenih jajc in cukra :lol:

24 12 2007
anka (22:04) :

Ja pol pa res ne smete ognemeta zamudit, kes če se noter zadržuješ, se potem take zadeve hitro sfižijo. Drugače pa: pametna odločitev. Upam, da vam bo pri nas lepo in da boste še kdaj prišli.

24 12 2007
anka (22:17) :

Še en problem je:
Če bova že bohinke, bova mogle nosti ruto (da naju bodo ločili od krav)
he, he..

Seveda so ponorel teli Irci pa Angleži: Kar predastavljaj si:
Angleži recimo: v angliji socialni problem, v sloveniji caar, ma fuuuul keša in loh kup ravno uno bajto, ki jo jaz hočem, pa nimam dnarja. Potem odpre lokal – pub(kokr da jih nimamo že dost),
al hostel, penzion, ki dobro lavfa, sej nam slovencem je itak vse boljše, samo da ni domače, al pa pride enkrat na leto, ker mora v angliji navijat za Liverpool al Mancherster United – sam tolk, da lahko reče, da ima pa v Sloveniji vilo in celo na Bledu, Bohinju ali Kranjski gori – isto velja za Dalmacijo in da je faca.
Drugo: Vreme. Mi imamo zakon vreme, oni skoraj nonstop dež in depresijo.
Sej veš, da če angleža srečaš, se bo pogovarjal o vremenu. A veš kolk se za njih dogaja, ker imamo 4 ‘letne’ čase. To je cel vremenarski vlakec smrti. Lunapark, za angleže in irce, juhuuu.

24 12 2007
pokahontas (22:25) :

:lol:
bo treba Jelinčiča mal opozorit na te razmere :mrgreen:

čist si me zdej s tem Bohinjem napalila :twisted: :( …kuj bi menala z ljubljansko đunglo …ah ja

24 12 2007
anka (22:42) :

O žabarka, kvak, kvak. No, jaz sem pa baje škrta.
Te čist razumem, jest imam Lj tud čez glavo. Že več kot 10 let se vozim k vam, pa se mi počasi ne da več. Sploh, ko je pri nas sonce, od sorškega polja naprej pa ena sama lublanska megla.

Bohinj ja, zdej pa resno: res si enkrat želim tam živet, ali pa vsaj približek tega, že lep razgled je dovolj.

Hja Jelinčič, mu bom rekla, ko ga spet enkrat srečam, sam zdej ma baje večje probleme z našo južno mejo. Kakor koli obrneš, dejstvo je, da imamo mi Slovenci res lep košček planeta(sicer majhen), ki ga bi očitno vsi radi imeli. Skozi zgodovino so bili grožnja bližnji sosedje, odkar smo pa v evropski uniji, nas hoče pa cela Evropa. Uf, tele politične. Mene politika drugače prav nič ne zanima, ker sem opazila, da kdorkoli in kjerkoli že je na vladi – Srbi bi rekli: Isto sranje, drugo pakovanje – ali kakorkoli že je.

24 12 2007
pokahontas (22:54) :

jp, za dve apolitičarki sva čist preveč zabredle :lol:

ah mene depra daje že skor 4 dni,ker s od sonca ni videt :( …ti se saj vedno odpelješ stran ;)

24 12 2007
anka (23:13) :

Te sploh ne morem potolažit, ker je pri nas tudi že 4 dni megla (no,čez dan ne, samo zjutraj in zvečer), Pri nas bo to trajalo največ še ene dva dni (upam), pri vas pa še celo zimo. Bljak.
Kar se politike tiče: ravno toliko vem, ker že moram, da v službi ne izpadem neumna, to je pa tudi vse. Aja, pa da družinskih kosil raje ne omenjam, sploh če je eden ta levi in drugi desni (jaz pa v sredini).

25 12 2007
Človek Človek (02:25) :

Anka a maš ti preveč cajta al kva? :lol:

25 12 2007
djubre (02:29) :

Luuuuuuuuuuuuuuudooooooo.. Najboljši blog vseh časov..

25 12 2007
anka (02:55) :

Človk: hi, hi, dons ga imam, pa bložička se grem. Fotke pošiljam vsem bložičnim modelom. Upam da so ta rdeče štunfe tud na računalnik obesli.

Ma djubre ej. Se trudim za Dolce&Blogana svakoga dana. Maš pa tudi Cavalija, pa Ferreja, Versaceja, Krizia mi je tudi všeč, pa še veliko jih je. Jaz se ne morem odločit ker je boljši, saj veš enkrat je moderna črno bela kombinacija, drugič pa pinky.

25 12 2007
anka (03:21) :

djubre: a ti resno misliš, al kaj? Zdaj me pa že malo skrbi. Sem pod pritiskom.

25 12 2007
Človek Človek (03:26) :

Anka ti si cel kup ene šare :mrgreen:

25 12 2007
anka (03:37) :

Sam, da je šara, da lahko tud kdaj kej pospravim. Kako je pa s tvojim podstrešjem?

25 12 2007
anka (03:46) :

Človk: baje se je en pokljuški Kekec zgubu. So mi iz uredništva rekli, da moram objavit. he, he

25 12 2007
Človek Človek (03:47) :

Anka ne se hecat s Kekcom, vse pa tudi ni za javnost ;)

25 12 2007
Človek Človek (03:48) :

A kako je moje podstrešje sprašuješ? Poglej na blog, pa ti bo jasno :lol:

25 12 2007
anka (03:50) :

Poglej ti na svoj blog, je že razmetan. heh, heh.

25 12 2007
anka (04:14) :

Kekca so našli, nič ne bo z objavo. Pa drugič, sej se bo še kdaj zgubu.

25 12 2007
djubre (16:15) :

@anka:

V bistvu nič ne mislim..:–))

25 12 2007
anka (16:36) :

Hvala za pojasnilo, dobro da vem. djubre al te tako samo kličejo, a si res djubre? hi, hi Samo zanima me?

3 01 2008
teoo teoo (09:08) :

anka, bled se je izkazal za super gostitelja:)
Dva večera smo preživeli pr Trohi al kako se že reče tistemu Pubu. Kelnarce so nas kar za svoje vzele. Bledec je zelo prijeten penzion/hostel, super lokacija.. smo bili vedno le par minutk od centra. Pa pica v Rustiki je tudi super.

5 01 2008
anka (12:23) :

teoo: v Trohi ste bili. Tudi vredu, sem jo pozabila napisati pod O.K. lokalčke (jih je še nekaj).
Pizza v Rustiki – se strinjam. Zelo zanimiv izbor pizz – malce drugačen kot drugje. Meni se sploh dopadeta mexikana in triglav.
Bledec – no sva bila pa le soseda.
Kaj pa ognjemet? Sem slišala, da je bila gosta megla(smola) in da se je zelo slabo oziroma nič kaj prida videlo vse skupaj. Škoda.

13 12 2011
Marko (17:52) :

Tudi letos, pošteno pošteno zamuja,..

17 03 2012
Lorisx (14:39) :

A ben sej tako čas se pač nabira ,..

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !